Stegräknare för hundar – för ett hälsosamt liv

Posted by Hund Twitter on 09 februari 2014 in HundButik, HundMode, HundSnack |
Stegräknare för hundar - för ett hälsosamt liv

Stegräknare för hundar

Stegräknare för hundar och katter – för ett hälsosamt liv!

Stegräknaren som är speciellt framtagen för att du ska kunna se och ha kontroll över för din hund eller katts dagliga motion!

Precis som för människor så kan överviktiga hundar och katter riskera hälsoproblem och inte leva lika länge som hundar och katter som är i form. Förutom att reducera kaloriintaget är det även viktigt att öka förbränningen av intagna kalorier. Motion kan vara viktigare än att ge dietmat till ditt sällskapsdjur. Men det är även viktigt att välja rätt aktiviteter för din hund eller katt och inte gå till överdrift. Vanligtvis så kan en promenad i koppel under 20-60 minuter per dag, fem dagar i veckan vara en bra start för en hund.

Hundstegräknare / kattstegräknare fungerar som en bra motivationsfaktor för att ge tillräcklig motionstid för dig och ditt sällskapsdjur.

Stegräknaren räknar antalet steg upp till 99 999 (till skillnad från stegräknare för människor som tar färre steg och oftast enbart mäter upp till 9999 steg).

Den mäter även den effektiva motionstiden, upp till 99 timmar och 59 minuter, vilket är av ännu mer intresse än antalet steg för att hålla kontroll över hur mycket ditt sällskapsdjur rör sig.

Stegräknaren har en automatisk filtreringsfunktion som tar bort ovanliga rörelser för att räkna stegen i rörelse och språng mer korrekt. Räknaren startar inte förrän 5 oavbrutna steg har registrerats för att mätningen ska bli så korrekt som möjligt. Den effektiva motionstiden uppdateras så länge gång registreras.

Stegräknaren kan även användas av katter. Har du till exempel en utekatt kan stegräknaren ge dig intressant information om hur länge din katt har rört sig.

Övriga egenskaper:

 • Stegräknaren fästs enkelt i din hunds eller katts halsband.
 • Stor lättläst LCD-display.
 • Fält på baksidan med plats för ägarens telefonnummer.
 • Finns i 6 läckra färger: svart, vit, röd, blå, lila och grön.
 • Liten nätt storlek och låg vikt (5 x 3 x 1,2 cm, 12 g).
 • Artikel om hundstegräknare

  Stegräknare finns att köpa hos – HundSpa

  Copyright © 2010-2020 HUNDUTSTÄLLNINGAR All rights reserved.
  This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.